×

Noul Purificator si sterilizator de aer - BIOXIGEN MAIA

Un purificator de aer este un dispozitiv care elimina contaminanti din aer.

Aceste dispozitive sunt de obicei comercializate ca fiind benefice pentru cei care sufera de alergii si astm, precum si la reducerea sau eliminarea fumul de tutun si al altor mirosuri neplacute si nocive pentru organism, dar sunt si foarte dorite de catre cei care isi doresc un aer cat mai curat si nepoluat in casa.

Praful, polenul, parul de animale, sporii de mucegai, si praful acarian poate actiona ca alergeni, care provoaca alergii la persoanele sensibile. Particule de fum si compusi organici volatili (COV) pot prezenta un risc pentru sanatate. Expunerea la diverse componente, cum ar fi COV creste probabilitatea de a se confrunta cu simptome ale sindromului de a te simtii bolnav atunci cand stai mai mult in acel spatiu in care se afla acesti compusi.

In plus, cu avansarea in tehnologie, purificatoare de aer sunt din ce in ce mai performante si capabile sa distruga un numar tot mai mare de bacterii, virusi, si ADN-ul particulelor daunatoare.

 

Purificator si sterilizator de aer - BIOXIGEN MAIA

Fiabil, versatil si extrem de util, potrivit pentru orice tip de incinta in vederea purificarii diferitelor volume de aer in concordanta cu cerintele de uz. Este esential in sterilizarea aerului si a suprafetelor. Produsul are un suport dar exista posibilitatea montarii sale pe un perete chiar si in spatii de lucru. Foarte silentios si consum extrem de redus.

Eficienta sistemelor Bioxigen® a fost verificata de catre institute de cercetare importante si de catre universitati, printre care si Universitatea din Padova (departamentul de medicina a mediului) si Universitatea din Udine (departamentul de stiinta alimentara). Bioxigen® a obtinut validarea eficientei sale si din partea autoritatii germane TÜV Hessen.

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare