×

Aeroterma GALLETTI AREO

GALLETTI
Cod produs: cms03028
Descriere

Caracteristici principale aeroterme AREO pentru incalzire

Carcasa metalica modulara, confectionata din tabla din otel, vopsita in camp elctrostatic, completata cu elemente unghiulare de asamblare din ABS. Carcasa metalica este completata cu un sistem de lamele deflectoare orientabile din aluminiu plasata pe iesirea aerului astfel incat sa asigure distributia optima a aerului in incinta climatizata. Aerotermele AREO pot fi livrate cu suport de fixare (accesoriu optional) pentru suspendare de tavan sau montare pe perete.
Schimbatorul de caldura de eficienta ridicata este confectionat din teava de cupru si aripioare de aluminiu pentru a asigura un schimb de caldura mult mai bun decat schimbatoarele de otel traditionale. Pozitia schimbatorului de caldura este in spatele iesirii de aer.
Motoarele in varianta standard au urmatoarele caracteristici:
- au protectie termica inglobata (klixon),
- infasurare cu clasa de izolatie F,
- grad de protectie IP 44 (IP 55 pentru marimile 5, 6),
- doua trepte de turatie (4/6 poli sau 6/8 poli) pentru variantele trifazate 400 V / 3/ 50 Hz (conectare stea / triunghi),
- o treapta de turatie (4 sau 6 poli) pentru variantele monofazate 230 V / 1 / 50 Hz.
Ventilator axial echilibrat static, montat pe carcasa intr-un compartiment special conceput pantru asigurare ventilare si reducerea zgomotului.
Grila de protectie din bara de otel galvanizata cu rol de suport pentru motorul de ventilatie, fixata pe carcasa cu elementi antivibranti.
Aerotermele cu agent termic Galletti AREO au fost proiectate pentru operarea atat pe apa calda cat si pe apa rece.

Aerotemele Galletti AREO pot fi montate pe perete, cu distributia jetului de aer orizontala si sunt destinate cladirilor comerciale si industriale de marimi medii.

Daca aerotermele sunt folosite doar pentru incalzire, atunci pot fi montate pe tavan cu distributia verticala a jetului de aer.
Aerotemele Galletti AREO sunt disponibile in 6 categorii de marimi cu 2, 3 sau 4 baterii de tevi.

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare