×

Centrala in condensare Buderus GB 072K-24KW

Buderus
Model: GB 072K-24KW
Cod produs: 86302

Preț: 25 075,00 MDL


Descriere

Logamax plus GB072
Cu Logamax plus GB072 realizaţi în fiecare zi economii financiare şi energetice, reducerea costurilor fiind vizibilă încă din momentul montării. Aceasta deoarece centrala termică în condensare, cu funcţionare pe gaz, este echipată din fabrică cu toate componentele necesare.
Avantaje produs
Clasa de eficiență energetică A pentru încălzire și A pentru preparare apă caldă menajeră
Centrală termică Combi pentru încălzirea locuinței și preparare apă caldă menajeră și Sistem pentru încălzire cu boiler extern
Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
Automatizare inteligentă Logamatic EMS și panou de comandă BC20 integrate
Consum redus de energie la funcționarea în modul stand-by pentru o utilizare simplă, cu un ecran de mari dimensiuni
Desing modern și dimensiuni compacte
Bine gândit
Centrala termică Logamax plus GB072, cu o putere maximă de 24 de kW pentru încălzire și 30 kW pentru preparare apă caldă menajeră (Combi), se regăsește în două versiuni: varianta Combi pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră instant și varianta Sistem pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră prin intermediul unui boiler extern. Buderus a gândit în detaliu fiecare componentă a echipamentului, realizând un sistem compact, fiabil și eficient, destinat să asigure confortul dumneavoastră. Structura, designul și calitatea componentelor, specifică mărcii Buderus, transformă centrala Logamax plus GB072 într-un echipament inteligent, pregătit pentru viitor. Schimbătorul de căldură din aliaj Al-Si-Mg și automatizarea inteligentă Logamatic EMS integrată, contribuie la asigurarea unei funcționări impecabile.

Eficiență și confort
Logamax plus GB072 convinge printr-o eficiență energetică ridicată, având un consum redus, cu până la 30% mai mic comparativ cu instalațiile vechi. Tehnologia în condensare utilizată transformă echipamentul într-unul performant și fiabil. Mai mult decât atât, atunci când echipamentul se află în modul stand-by, consumul de energie electrică este scăzut comparativ cu alte aparate similare, oferindu-vă confort sporit la costuri minime.

Modernizare sistematică
Combinare, extindere, modernizare: cu Buderus posibilitățile sunt nenumărate. Este și cazul centralei termice în condensare, cu funcționare pe gaz, Logamax plus GB072. Aceasta este complet echipată pentru o funcționare eficientă cu surse suplimentare de căldură, de exemplu o instalație solară.

Specificatii tehnice
DIAPAZON DE PUTERE (KW)24-35
PUTEREA (KW)24
TIP PRODUSCENTRALA IN CONDENSARE
TIRAJFORTAT
RANDAMENT TERMIC LA PUTEREA NOMINALA (%)109
TIP PREPARARE ACMINSTANT
DEBIT ACM (l/min)12
DOMENIU DE REGLARE TEMPERATURA ACM (0C)40-60
PRESIUNE MAX ACM (Bar)10
PRESIUNE MIN ACM (Bar)0.2
PRESIUNE DE LUCRU REGIM INCALZIRE (Bar)3
TEMPERATURA MAX REGIM INCALZIRE (0c)80
VAS DE EXPANSIUNE12
SCHIMBATOR DE CALDURA2 SCHIMBATOARE TERMICE
CONSUM GAZ MAX (M3/H)3.18
DIMENSIUNI LXIXA(MM)440X840X350
GREUTATEA (KG)44
Atasamente

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare