×

Centrala IMMERGAS Victrix Zeus 25 KW

IMMERGAS
Cod produs: 88756

Preț: 35 620,00 MDL


Descriere

VICTRIX ZEUS este o centrală termică murală cu condensare, cu boiler încorporat din oțel inox și ardere cu preamestec total. Noul echipament are dimensiuni compacte și un design modern.
Disponibil în două versiuni cu puteri de 25 și 32 kW, a fost proiectat în acord cu noile directive europene privind utilizarea energiei și cu cele mai recente tehnologii. Deși este destinat în special noilor instalații, dispunerea racordurilor nemodificată față de modelele din generații anterioare asigură o facilă intervenție în cazul înlocuirii unei centrale vechi. În plus, modulul de condensare cu o unică serpentină din oțel inox, cu secțiuni largi de circulație a apei, reduce riscurile de colmatare, iar pompa de circulație cu consum redus permite economii importante. La performanțele ridicate și la consumul diminuat de combustibil contribuie și placa electronică ce modulează puterea centralei până la nivelul de 17%.
Produsul poate funcționa cu diverse tipuri de combustibil gazos, adaptarea făcându-se electronic la punerea în funcțiune.
VICTRIX ZEUS este încadrată în cea mai înaltă clasă – 6 – sub aspectul clasificării ecologice europene privitoare la emisiile de monoxid de carbon (CO) și oxizi de azot (NOx).
Interfața intuitivă și ușor de utilizat dispune de display LCD, taste și butoane pentru setări și reglaj.
BOILER DE 45 LITRI DIN OȚEL INOX
Oțelul inox garantează rezistența boilerului la acțiunea apei, iar flanșa inferioară largă facilitează operațiunile de mentenanță. Serpentina dublă din interior asigură un schimb rapid de căldură.
CONSUM SIMULTAN DE APĂ CALDĂ
Capacitatea boilerului, combinată cu excelenta reglare a temperaturii, au permis încadrarea la nivel *** (3 stele) conform normei EN 13203-1, ceea ce semnifică performanța maximă privitoare la apa caldă de consum, asigurând confortul necesar chiar în cazul furnizării simultane la mai mulți consumatori.

Specificatii tehnice
PUTEREA (KW)25
TIP PRODUSCENTRALA IN CONDENSARE
TIRAJFORTAT
RANDAMENT TERMIC LA PUTEREA NOMINALA (%)107,7
CAPACITATE BOILER (L)45
TIP PREPARARE ACMINSTANT
DEBIT ACM (l/min)13,2
PRESIUNE DE LUCRU REGIM INCALZIRE (Bar)3
TEMPERATURA MAX REGIM INCALZIRE (0c)38-85
VAS DE EXPANSIUNE8
DIMENSIUNI LXIXA(MM)900x580x410
GREUTATEA (KG)57,6
Atasamente

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare