×

Pompa caldura hibrid Immergas Magis Combo Plus

IMMERGAS

MAGIS COMBO este ultimul pas în evoluția sistemelor “split” IMMERGAS.
Este un aparat compus dintr-o unitate interioară (cu cazan cu condensare + modul schimbător de căldură hidraulic cu circuit de refrigerare) și o unitate exterioară.
MAGIS COMBO permite alegerea între diferitele opțiuni oferite, în funcție de cerințele de instalare:
Este o POMPĂ DE CĂLDURĂ HIBRID, cu cazan mural cu condensare și pompă de căldură tip split.
Pompa de căldură hibrid este alcătuită dintr-un cazan cu condensare cu 27,3 kW (ACC) / 24 kW (încălzire) cu modul hidraulic integrat care gestionează schimbul de energie între circuitul gazului refrigerant și sistemul de încălzire/răcire și o unitate exterioară de condensare; disponibilă în 2 versiuni (Combi și Plus).
Grupul hidraulic și schimbătorul de căldură apă/gaz refrigerant sunt instalate în interiorul unității interioare a MAGIS COMBO, pentru a gestiona energia provenită de la cazan și de la unitatea exterioară de condensare.
Electronică inteligentă, care decide ce generator va fi activat (fără Regulator de Sistem)
Unitatea interioară a MAGIS COMBO este combinată cu o unitate de condensare exterioară (monofazată de 5, 8 sau 10 kW)
Unitatea interioară poate funcționa și singură, permițând instalarea unității exterioare de condensare într-o a doua fază.
Soluția reprezintă un sistem combinat pentru încălzire, răcire și preparare de ACC, proiectat pentru instalații rezidențiale; cazanul cu combustibil gazos asigură acoperirea vârfurilor de solicitare energetică.

Produse complementare

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare