×

Centrala BOSCH Condens 7000W

Bosch
Cod produs: cms00302
Descriere

Centrală termică cu condensare pe gaz, cu montare pe perete
Condens 7000 W
Tehnologie avansată, sistem de diagnoză inteligent Bosch Heatronic® III. Centrala termică cu condensare Condens 7000 W afișează toate informațiile referitoare la funcționarea echipamentului, pentru a simplifica sarcinile utilizatorului sau ale tehnicianului de service. Este cel mai silențios echipament din categoria sa.
Beneficii pentru utilizator
Gamă de puteri variată, adecvată pentru instalarea într-o multitudine de tipuri de locuințe
Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB5, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
Posibilitatea de conectare la internet și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației Bosch EasyRemote (necesită modulul Bosch MB LAN 2)
Posibilitatea de constituire a sistemelor de încălzire extinse cu automatizări suplimentare
Posibilitatea integrării unei automatizări inteligente în panoul de comandă
Compatibil cu sisteme solare datorită noii game de automatizări
Echipament silențios
Amplasare
Această centrală este ideală pentru apartamente cu suprafeţe mari, pentru case unifamiliale, multifamiliale sau vile.
Eficienţă energetică
Centrala termică Condens 7000 W excelează la capitolul economie de energie. Tehnologia condensării asigură căldura utilă maximă, consumul de gaz putând fi redus astfel la minim. În plus, Condens 7000 W economisește și energie datorită pompei sale speciale de înaltă eficiență.
Pompele de încălzire non-reglabile convenționale funcţionează întotdeauna la capacitate maximă, însă acest lucru nu este necesar de fiecare dată. Centrala termică Condens 7000 W adaptează automat capacitatea pompei sale la puterea de încălzire, reducând astfel consumul de energie.
Posibilități extinse de conectare
Panoul electronic al centralei termice Condens 7000 W poate fi integrat împreună cu sisteme termice complexe, cu mai multe surse, gestionate de module inteligente de comutare. De această dată, noul panou electronic comandă senzorii de temperatură (temperatură pe tur, după colectare), respectiv a pompei suplimentare integrate în panou.
Confort apă caldă
Centrală termică Combi ZWBR 35-3E 23 prepară şi apă caldă menajeră, având o putere nominală de până la 35 kW
QuickTap (pentru echipamentele combi)
Cu funcţia QuickTap de la Bosch, necesarul de apă caldă este semnalat prin deschiderea scurtă a robinetului de apă caldă. Dacă deschideţi din nou robinetul după câteva secunde, echipamentul livrează imediat apă caldă, deci apa este utilizată mai economic.
Ofertă sistem
Centralele termice Condens 7000 W de 28 kW, 35 kW şi 42 kW pot fi combinate şi cu un boiler de apă caldă menajeră extern pentru sporirea confortului de apă caldă, sau, se poate alege centrala termică Combi care acoperă şi acest confort (35 kW).

Specificatii tehnice

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare