×

Convectoare cu convectie naturala

STILLTECH
Cod produs: 00001
Descriere

Convectoarele cu emisie de caldura prin convectie sunt indicate pentru montarea in pardoseala mai ales in locurile in care nu este posibila instalarea corpurilor mai inalte, de exemplu sub geamurile tip vitrina, in hale, in saloane auto, in galerii de arta, bazine de inot etc.
Deoarece au jgheaburi si grilaje de acoperire de diferite materiale si culori se pot asorta cu orice fel de pardosela interioara.

CV-Convector fara ventilatie cu emisie de caldura prin convectie
Convectorul cuprinde un emitator de caldura numit “baterie de incalzire” si o carcasa numita “jgheab” care asigura un horn convectiv neincalzit.
Bateria de incalzire este executata din tevi de cupru cu dimensiuni de 15mm sau 22mm iar aripioarele sunt din folie
de aluminiu de 0,3mm. Jgheabul in care se monteaza bateria de incalzire se executa din tabla neagra decapata vopsita in camp electrostatic sau din tabla de inox. Gratarul de acoperire este din inox, aluminiu sau lemn.

CVV-Convector carcasat cu doua randuri de tevi tip vertical
Convectorul cuprinde un emitator de caldura numit “baterie de incalzire” si o carcasa.
Bateria de incalzire este executata din tevi de cupru cu dimensiuni de 15mm sau 22mm iar aripioarele sunt din folie de aluminiu de 0,3mm. Carcasa in care se monteaza bateria de incalzire se executa din tabla decapata vopsita in camp electrostatic.
Se livreaza in carcasa din tabla decapata vopsita in camp electrostatic in diferite culori si cu gratar de aluminiu.

Atasamente

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare