Despre companie

Compania INSTALCO SRL a fost înființată în 1997 în orașul Chișinău și printr-o creștere organică, a ajuns să opereze prin partenerii și distribuitorii săi pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Extinderea la nivel național demonstrează modul în care Instalco SRL, combină cunoștințele vaste ale industriei specifice cu nevoile clienților, pentru a oferi acestora produse și servicii la cel mai înalt nivel. Astfel, structura organizatorică a companiei ne permite să asigurăm asistență de vânzare dar și deservire tehnică cu personal specializat, pe întreg teritoriul țării.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Domeniul de activitate al companiei este vast, cuprinzând comercializare de produse și echipamente pentru:

  • Sisteme de încălzire
  • Climatizare
  • Ventilare si recuperare a aerului
  • Alimentare cu apă
  • Articole sanitare
  • Materiale si echipamente pentru linii tehnologice (industriale).

De asemenea, oferim consultanță și deservire tehnică pentru instalații și service pentru produsele comercializate.

FURNIZORI

Instalco SRL este o companie națională, care prin consolidarea relațiilor directe cu cei mai buni producători la nivel mondial, poate oferi clienților, valoare, inovație precum și produse de calitate.

Instalco SRL deține un portofoliu de furnizori alcătuit din importanți producători localizați în Europa – Italia, Germania, Spania, Austria, Polonia, dar și din Turcia, SUA și China. Furnizori care au capacitatea necesară de a recepționa în timp util echipamente și materiale la standarde înalte de calitate – Immergas, Bosch, Buderus, Daikin, Rehau, Herz, Schell, Grundfos, Wilo, Wavin, Oventrop, Eldom, Honeywell, Wolf, Nordstar, Atlantic, Roca, Grohe, Kludi, Sanela ș.a.

LOGISTICĂ

Compania deține un parc auto modern, precum și mijloace de manipulare a mărfurilor pe teritoriile depozitelor, conforme cu standardele de siguranță în muncă, care asigură o înaltă productivitate.

ASPIRAȚII

Principalul obiectiv este de a oferi clienților noștri servicii și produse la cele mai înalte standarde de calitate si performanță.

INSTALCO SRL - Furnizăm confort din 1997!

Published on 03.04.2023