×

Centrala Immergas Victrix Tera 35 Plus

IMMERGAS
Cod produs: 89312

Preț: 34 400,00 MDL


Descriere

Noua gamă completează oferta Immergas cu centrale termice destinate utilizatorilor care caută calitate și simplitate. Toate modelele benefi ciază de sistemul de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurând importante economii de combustibil.
Gabaritul extrem de compact contribuie la integrarea ușoară în orice ambient, în instalații noi, dar și ca înlocuitor al unor aparate uzate.
Sunt disponibile trei versiuni instantanee de 28, 32 și 38 kW, precum și două versiuni numai încălzire de 24 și 35 kW. Întreaga gamă este echipată cu module de condensare din oțel inox și înglobează o tehnologie în deplin acord cu ultimele Directive Europene privitoare la economia de energie.
Centralele VICTRIX TERA sunt încadrate în clasa 6, cea mai ecologică sub aspectul emisiilor de NOx, conform Standardelor Europene.
Interfața pentru utilizator este simplă, asigurată printr-un display LCD și taste de selectare și reglare ușor manevrabile.
VERSIUNEA “PLUS”
VICTRIX TERA 24 PLUS și 35 PLUS 1 pot fi racordate cu un boiler extern prin două conducte de legătură între vana cu 3 căi (dotare standard) și serpentina boilerului.
Boilerele externe pot fi alese dintr-o gamă de modele fabricate din oțel inox, cu capacități cuprinse între 80 și 500 litri, în funcție de consumul de apă caldă.
SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ INOVATIV
Modulul de condensare (schimbătorul de căldură) din oțel inox asigură durabilitate, fiabilitate ridicată și rezistență la acțiunea condensatului format prin răcirea gazelor de ardere.
Probabilitate scăzută de colmatare datorită pasajelor mari de circulaţie a apei.
Ușurinţă la întreţinere.
CARACTERUL ECOLOGIC
Emisiile reduse de monoxid de carbon (CO) și de oxizi de azot (NOx) fac ca centrala VICTRIX TERA să fie încadrată în clasa 6, cea mai ecologică conform Standardelor Europene EN 297 și EN 15502.
POMPĂ ELECTRONICĂ CLASA “A”
Pompa electronică cu consum redus de energie electrică permite economii importante în raport cu pompele tradiționale și se auto-adaptează la variațiile de debit, de exemplu în cazul prezenței robinetelor termostatate sau a vanelor de zonă.
CONSUM ELECTRIC REDUS ÎN STAND-BY (MAI MIC DE 6 W)

Specificatii tehnice
DIAPAZON DE PUTERE (KW)6.76-35.02
PUTEREA (KW)35
TIP PRODUSCENTRALA IN CONDENSARE
TIRAJFORTAT
RANDAMENT TERMIC LA PUTEREA NOMINALA (%)107.4
TIP PREPARARE ACMRACORDARE BOILER
DOMENIU DE REGLARE TEMPERATURA ACM (0C)20-85
VAS DE EXPANSIUNE10
SCHIMBATOR DE CALDURAINOX
GREUTATEA (KG)37.5
Atasamente

  Str. Meșterul Manole 7/4
  Tel: (022) 47-40-83
  Fax: (022) 42-15-76

Urmarește-ne pe rețelele de socializare